Немският език осигурява работа

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Немскоговорящите бургазлии,които работят в сферата на туризма, имат шанс да си намерят работа по-лесно от всички останали.

Международната компания „Съдърланд глобал сървисес“ организира среща с представители на туристическия бранш в региона за осигуряване на целогодишна заетост на служителите им.

Фирмата осигурява заетост на немскоговорящи,които рабятят в сферата на туризма за периода от м.октомври до м. януари в различни градове и курорти в Европа. Така представителите на туристическия бранш ще могат да осигурят работа на своите служители след края на летния сезон,които ще продължат работа в различни зимни курорти. Това дава възможност за целогодишна заетост и запазване на специалистите в българските туристически фирми.

Първата среща с с бургаските фирми е на 23 април,сряда от 15.30 ч. в залата на у.“Конт Андрованти“ №1-3,където Съдърланд глобал сървисес ще представи дейността си. Фирмата има намерение да отвори колцентър в Бургас и да развива целогодишна дейност на територията на региона.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови