Сидеров е за разстрел,смята БСП депутат

 "Не трябва де има никакво колебания относно свалянето на имунитета на Волен Сидеров", каза Георги Кадиев пред БНТ. В доклада на главния прокурор пише, че това, което се е случило в самолета е една стотна от случилото се на земята, отбеляза Кадиев. 

В доклада пише, че има и удряна на полицай и късане на пропуски на служители по сигурността на летището, отнемане на лични карти от ръцете на полицаите, обиди със псувни и квалификации от сорта на "наркотрафиканти", допълни депутатът от БСП. Полицаите очакват да не бъдат защитени от политиците, затова не са действали, според Кадиев. 

"Иначе в друга държава не само, че щяха да набият нападателите, но и да ги застрелят" Искането на прокуратурата е разрешение за започване на наказателно преследване, допълни той. 

Кадиев заяви своята готовност за снемането на имунитета на Сидеров. "Ако цената е разпускането на парламентарната група на Атака, аз съм готов да я платя". 

"Има действия, които трябва да предприемеш, дори на цената на гласовете и мнозинството". Според Кадиев имунитетът на Сидеров трябва да бъде снет на "1000%".

Добавете коментар


Защитен код
Обнови