Цените по морето падат с до 40 на сто от 10 септември

От 10 септември цените на хотелите в Слънчев бряг се очаква да паднат с до 40 сто от официалните цени, а за този период вече има направени заявки предимно от българи, сподели председателката на Съюза на собствениците в курортния комплекс - Елена Иванова. 

 

По нейни прогнози август и дните до средата на септември може след анализ на резултатите да се окажат по-силни по отношение на посещенията, отколкото са били през юни. 

Въпреки, че сезонът ще приключи едва след 20 септември от Съюза на собствениците "Слънчев бряг" не се отказват от готовността си за протест в средата на месеца. Той е във връзка с нерешените проблеми в сектора.

Хотелиерите ще затворят пътя Бургас-Варна на 17 септември, за да покажат, че незавършеният четирилентов път от Бургас до Слънчев бряг създава изключително големи затруднения и голяма пречка за безпроблемното придвижване както на българите, които се възползват от магистралата София-Бургас и не могат да продължат по такава до Слънчев бряг, така и гостите, които пристигат с чартъри, които пък ползват превози от летище "Сарафово" до Слънчев бряг и понякога пътуването отнема час-час и половина, при положение че полетът им е не повече от два часа.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови