Пробутват боклуци с ол инклузива

Храната в „Ол инклузив“ е пълен боклук, оплакват се туристи от българското Черноморие. Имитиращи продукти с палмово масло, които дори нямат вид на кашкавал и сирене, соеви колбаси от най-евтините, макарони – това е най-честата закуска.

На следващата сутрин макароните са същите, останалите от предния ден – но на фурна. Доматите се слагат в обедните ястия, а имитиращият продукт с вид на сирене пълнят чушки.

Празно няма.

„Тази година останах силно разочарована от хотела. Храната беше ужасна -  8 дена мъжът ми чака да яде пържола - с мерака си остана“, разказа туристка.

„Разнообразие никакво - хората си бяха накупили определени количества асортименти и общо взето ги редуваха през ден. Напитките от машина, в т.ч. и натуралния сок, кафето – нес, ако искаш еспресо - 2 кинта“, жалват се летовници.

Още през 2011 г. се обмисляше системата ол инклузив да бъде забранена на общоевропейско ниво. Причината е, че с прилагането й в хотелите се разхищава и изхвърля твърде много храна, а това противоречи на идеята на ЕС да се ограничава максимално генерираният отпадък.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови