В Созопол строят болница

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

В началото на месец септември започва строителството на Медицински център в Созопол- съобщи за burgasdream.com кметът на града Панайот Рейзи.

Здравното заведение ще се намира в новия квартал „Мисаря“, а общината е отредила терен с площ от близо 2 000 кв.м. Медицинският център ще бъде на два етажа като са предвидени помещения за специализирана медицинска помощ, операционни, административни кабинети,звено за бърза и неотложна медицинска помощ и кабинети за лекари с обща медицинска практика.

Изграждането на медицинския център в курортния град е чрез публично-частно партньорство,като фирмата-изпълнител ще предостави  на община Созопол след построяването му част от медицинските кабинети за нуждите на джипитата в града. Изпълнителят ще построи и оборудва здравното заведение и ще осигури медицинските кадри.

До дни се очаква да бъде сключен договора с фирмата, спечелила  конкурса за изграждането на медицинския център.Той трябва да бъде готов до май месец догодина и да приеме и първите си пациенти.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови