Безплатни лекарства за Великден

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Бургаска верига аптеки  ще подкрепи социално слабите си клиенти, пускайки безплатни лекарства за тях в празничните дни на Възкресение Христово.

 Няколко дни в Бургас ще се предлагат безплатно медикаменти за главоболие и температура. Фармацевтите ще ги предоставят на нуждаещи се клиенти, които нямат финансовата възможност да ги заплатят. 

„Не бива да забравяме тези наши съграждани, които живеят в немота и дори няма да могат да отбележат християнския празник като останалите. Имаме опит в подобни благотворителни инициативи и решихме отново да подадем ръка на хората в нужда“, обясни управителят на аптечната верига Елена Николова.

Днес, 18 април избраните лекарства ще бъдат налични в две аптеки „Здраве“ и „Трапезица“, които ще са дежурни с работно време от 9 до 17 ч. На 21 април, понеделник медикаментите ще могат да се вземат от аптеки „Бургас“ и „Славейков“, които ще работят съответно от 9 до 16 и от 9 до 17 часа. Събота и неделя са почивни дни за цялата аптечна верига. Количествата на безплатните лекарства са ограничени. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови