Безплатни гинекологични прегледи в МБАЛ Бургас

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Специалистите по репродуктивна медицина д-р Павлета Табакова и д-р Георги Николов ще преглеждат в МБАЛ Бургас в края на месец май т.г.

Двамата ще бъдат на разположение на двойките от Бургас, които желаят да получат преглед или консултация, в Звеното по по асистирана репродукция на МБАЛ-Бургас. 

В Звеното се диагностицира причината за стерилитета, избира се подходящото лечение, прилагат се техники за асистирана репродукция и се наблюдава бременността. Близо 30 деца вече са родени благодарение на помощта на специалистите от Звеното, което е единственото в Бургаска област. Тук изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до други градове. 

 

Д-р Георги Николов ще преглежда в Звеното по асистирана репродукция в МБАЛ Бургас през на 28 май (сряда) - от 8.30 до 15.30 ч. и на 29 май (четвъртък) - от 8.30 до 15.30 ч. Д-р Павлета Табакова ще бъде в Бургас на 21 и 22 май 2014 г. от 10 до 15 ч. Всички първични прегледи на 21 май са безплатни (важи за тези, които идват на преглед при д-р Табакова за първи път). 

 

Прегледите в Звеното по асистирана репродукция стават с предварително записване на телефон: 0876 35 77 33. При прегледа е необходимо пациентът да носи и досегашни медицински изследвания.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови