МБАЛ „Дева Мария„ насърчава раждаемостта

В МБАЛ „Дева Мария” стартира програма за насърчаване на раждаемостта, като предлага безплатно нормално раждане за всяка жена, проследяваща бременността си при специалист от лечебното заведение.

Индивидуална акушерка за всяка бременна, безплатен запис на детски сърдечни тонове, преференциални цени за прегледи на новородените до навършване на 3 годишна възраст, безплатно училище за родители и много други преференции, от които може да се възползва всяка жена, очакваща своето бебе.

От отличните възможности, които предлага МБАЛ „Дева Мария„ се възползваха и майките, чиито бебета проплакаха в първия ден на новата 2014 година. Родените на 1 януари бебета са  Теодора, Никола, Елеонора и Цветан. Теодора проплака най- рано и се роди преждевременно. Благодарение на . екипът от гинеколози д-р Ангел Недялков и д-р Сибел Татарова, заедно с дежурните акушерки от Родилно отделение  Юркюш Ахмед и Янка Иванова, точно в 3:50ч.

Първата глътка въздух поема малката Теодора, която е с мерки на фина дама - 2700гр. и 48см. За нея се грижат екипът на Неонатологичното отделение д-р Радостина Андрева и акушерките Веселина Воденичарова и Полина Костеризова.  

Добавете коментар


Защитен код
Обнови