БСП люспи пристават на Бареков

Народният представител от "Коалиция за България" Румен Йончев напуска партията и ще представлява "България без цензура" в 42-рото Народно събрание. 

На пресконференция в Бургас лидерът на "България без цензура" Николай Бареков обяви - Румен Йончев ще бъде нашият глас в парламента. 

Йончев ще бъде номиниран да бъде гласът в парламента на бъдещия съюз, който ще бъде обявен на първи март на Националния конгрес на партията в София в зала 3 на НДК, каза Бареков. Преди два дни Бареков обяви, че напусналият ГЕРБ депутат Красимир Стефанов ще бъде експерт на "България без цензура". 

„Йончев ще бъде наистина независим депутат. От днес политическата новина е, че няма мнозинство, което да управлява легитимно в рамките на това Народно събрание, защото Коалиция за България плюс ДПС, които до момента съставляваха коалицията, която беше излъчила кабинета на г-н Орешарски, от днес имат един депутат по-малко, т.е. те имат 119 народни представители”, заяви Бареков. Според него, този факт поставя под въпрос бъдещето на Народното събрание

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови