Стотици се събраха в залата на Културен дом НХК в Бургас днес, за да се срещнат с Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ пристигна в черноморския град точно на Благовещение. Той беше посрещнат със силни аплодисменти и възгласи „Победа!“. 

„По отношение на цената на един глас има данни да е достигнала до 150 лв.“, коментира вицепремиерът и вътрешен министър Иван Демерджиев пред журналисти по повод купуването на гласове. 

„Искаме мир, увеличаване на доходите, запазване на традиционното българско семейство. От пет години водим тази неравна битка. Срещу нас има много сила и пари“, заяви лидерът на БСП Корнения Нинова на среща с членове и симпатизанти на партията в Бургас. 

Трима мъже по три досъдебни производства, образувани за нарушения на политическите права на гражданите, са задържани от началото на специализираната полицейска операция по противодействие на купения вот, конвенционалната престъпност и миграционния натиск, протичаща на територията на ОДМВР Бургас. 

Бившият земеделски министър Десислава Танева представи днес в Бургас стратегията в сектор „Земеделие“. Дискусията продължи над 3 часа, а местни фермери сигнализираха за сериозни проблеми, които застрашават целия сектор.

Страница 1 от 437