Виктория Бекъм спечели награда за "Бранд на годината"

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На церемония в театър "Колизеум" в Лондон бяха обявени носителите на наградите на Британския съвет за мода за 2014 година.

 

Модната икона Виктория Бекъм активно се занимава с популяризирането на собствената си марка и изглежда успешно се е справила. На тържествената церемония половинката на Дейвид Бекъм получи награда за търговска марка на годината. В разчувствена реч Виктория Бекъм благодари на съпруга и родителите си за оказаната подкрепа в това начинание. Бившата певица от хитовата момичешка група "Spice girls" демонстрира смелост в облеклото, което бе избрала за церемонията. Черна блуза с гол гръб и бяла пола, визията и наподобяваше по-скоро улегнала вид. Дори и това съчетание да не се одобрява от някои модни критици, то скоро ще бъде хит сред дамите, все пак Виктория Бекъм е носител на престижната награда "Бранд на годината". 

За най-елегантна дама бе обявена актрисата Ема Уотсън. Ема Уотсън е била поставена на първо място от повече от 3000 души. За модел на годината Британския съвет за мода обяви Кара Делвин, която е работила за "Шанел", "Фенди", "Ейч енд Ем", "Бърбъри".

Творческият директор на "Луи Вюитон" Никола Гескиер бе признат за най-добър чуждестранен /небритански/ дизайнер.

Наградата за цялостна кариера и принос към модната индустрия беше присъдена на редакторката на "Вог" Ана Уинтур.

Наградите на Британския съвет за мода се връчват от 1989 година и с тях се отбелязват най-големите постижения във фешън сферата.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови