Кела иска да е TV звезда

Дали бургаският ъндърграунд герой Пламен Дишков – Кела ще влезе във ВИП Брадър. Този въпрос вълнува не само заклетите фенове на формата.

 

Кела се оказа тайнственоно гадже на шестата в света по красота Жени Калканджиева, която се намира в Къщата на Брадъра вече в любовен четириъгълник. Тя е заедно със съпруга си Тачо, бившата му любовница Зорница Линдарева и бивш свой любовник – модела Мартин.

Вероятно продуцентите са решили да го направят петоъгълник, като вкарат там и Кела. Всъщност това може да се окаже и очакваната развръзка, защото само преди два дни Калканджиева поиска развод от Тачо. Но вчера страстите се бяха успокоили, тъй като и двамата изтрезняха.

Пламен Дишков има мерак да участва в риалити шоу още от февруари 2013 г., когато имаше намерение да влезе в „Къртицата“. Тогава обаче той беше в затвора с мярка за неотклонение „задържане под стража“, защото бе подсъдим по делото за убийството на колбасарския бос Димитър Стаматов – Мастара, извършено през 2001 г. Присъдата му беше отменена, а делото ще започне от самото начало. 

През миналата година от една страна съдът не пусна Кела, за да става ТВ звезда, а от друга продуцентите от "Къртицата" го отсвириха.

Ръководството на TV7 и продуцентите на шоуто били категорични, че нямат желание да вкарват подобен човек в риалити формата. 

В момента обачe имиджът на Дишков е излъскан, тъй като той е на свобода и се занимава с инвестиции.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови