Италиански полицай сваля Кабаиванска, тя му забива шамар

„Мъжете се страхуваха от мен“, сподели в интервю на Сашо Дикова оперната прима Райна Кабаиванска.

"Няма проблем, може да ме питате за всичко, подготвена съм. Въпросите само да не са в сексуален план, защото съм много зле в сексуален план. Така ми тръгна живота", обясни още от самото начало Кабаиванска. 

 

"Мъжете са бяло петно в биографията ви, а вие сте изключително красива...". С тези думи се опита да измъкне пикантна информация тв журналистът, но примата го изненада. "О, Боже, една бабичка... Безпаметна старица. Никога не съм се влюбвала в партньор или в диригент. Мъжете се страхуваха от мен", каза певицата, но все пак разказа и едно по-подробна история. 

"Спомням си, че веднага след моето пристигане там ми сложиха един полицай. Една седмица вървеше редовно след мен. Живеех в един мизерен пансион, с 4-5 стаи, на които се полагаше една баня. Затваряха ми топлата вода на душа, за да плащам повече на хазайката... Та, една вечер се връщам от урок при моята учителка, отварям голямата врата, за да вляза във входа, и полицаят се шмугва с мен. Хваща ме и иска да ме целува. А аз като едно балканско чедо един страшен шамар му отвъртях и повече не го видях! Така че шпионството стигна дотам ­ до шамара и вече не съм враг на капитализма. Така се разрешаваха нещата в Италия. Обаче, когато отидох в Ню Йорк, прикрепиха към мен двама американци ­ едри грамадни, които бяха сигурно от FBI. Те ме придружаваха до сценичния вход и аз си влизам и си правя репетиция. Излизам – те са двамата и тръгват с мен, без да кажат една дума. Влизам в магазини, купувам си сиренце, хляб, те ­ с мен... Само първият сезон беше така. После решиха, че не съм опасна и че наистина пея.

Пласидо Доминго ми приличаше на бръснар. Опита се да ме сваля, но беше много млад, а аз бях по-възрастна. Някакъв спомен-светкавица ми изниква, ето това е истинска старост. Все пак дадоха ни награда на двамата, за най-стилната двойка, само певческа", разказа Кабаиванска.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови