Кела обявява връзката си с Калканджиева във ВИП Брадър

Калканджиева подготвя отмъщение на неверния си съпруг Тачо. Красавицата се е договорила с продуцентите на формата ВИП Брадър още преди влизането си в къщата. Самата тя заяви, че в риалитито ще стане ясна съдбата на нея и на Тачо като двойка.

Калканджиева заяви, че в шоуто двамата с Тачо или ще се преоткрият отново и ще загърбят миналото, или ще се разделят завинаги.

Според договорката си с продуцентите, брюнетката ще обяви края на брака си с Тачо и връзката си с известния в близкото минало сикаджия Пламен Дишков – Кела. Бургаският бизнесмен, който е подсъдим за убийството на колбасарския бос Димитър Стаматов – Мастара задушил моделката, след като Тачо замина за Испания. Кела настоявал тя да обяви пред цяла България, че се развежда.

В къщата на ВИП Брадър вече има любовен триъгълник. Снощи влезе манекенката Зорница Линдарева – бившата любовница на Тачо.

Шефката на „Визаж“ каза, че не мрази моделката, тъй като не я познава. Планът за отмъщение на Калканджиева не е насочен към Зорница Линдарева, а към Тачо.

Според договорката с продуцентите на ВИП Брадър, Кела ще се включи в ефир по време на един от лайфовете и ще помоли любимата си да се разведе. Калканджиева е обсъдила това с продуцентите на формата още преди влзането си в къщата и е съгласна с това.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови