Ваня Костова: „Тоника“ ги обедини злобата им към мен

Две новини отново разгоряха страстите около бившите и настоящи членове на „Тоника” – концертът в памет на Гого в Бургас и закъснялата новина за самоубийството на сина на Асен Масларски.

Гласове от публиката го нарекоха „пълен музикален провал”. По-същественото е това, че въпросният концерт демонстрира скандална промяна във взаимоотношенията вътре във „Фамилия Тоника” – конфликт между членовете на довчера сплотения лагер на Ева, Милица, Ралица и Драго, които единни ругаеха по „враговете” Диомов, Ваня Костова и Теодор. Сега бурята, очевидно, се завихря...отвътре, пише "ШОУ".

Демонстративното напускане на Драго и на последвалата го по-късно Ралица, се тълкува като бунт срещу авторитаризма на Ева, който се бил развил «особено много след смъртта на Гого”. Мнозина се питат дали идеята за появата на съпрузите Гюлмезови на концерта на «Фамилия Тоника”, е била еднолична идея на Ева, несъгласувана с останалите членове на групата? И другият въпрос е: възможно ли е дует «Шик” да се окажат в ролята на «троянския кон”, който завинаги ще сложи край на марката «Тоника”?

Според най-талантливата, но отдавна бивша певица от групата – Ваня Костова – „Тоника“ е обединена от злоба.

„Аз съм се възхищавала на тяхната сплотеност, на верността им помежду им. Да ви кажа честно, и сега не вярвам, че те ще се разделят. Е, поскарали са се, малко в повече може да им е дошло командоренето на Ева, но според мен, те пак ще се съберат. Някога ги обедини общата им злоба - омразата им към мен, а сега - сега не знам какво ги обединява, защото аз отдавна не съм им на пътя и не им “преча“, коментира Ваня Костова.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови