Изневярата най- предпочитана през лятото

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Клише ли е през лятото да си говорим много за любов и изневяра? Оказва се ,че лятото просто изисква поне една изневяра.

 

Една такава изневяра изстреля на върха вече четвърта седмица разказа за това чудо на Пауло Коелю. И не само защото любовните истории са любими за лятната отпуска, а защото майсторът на скритата човешка душевност някак си ни предизвиква,дори изкушава да опитаме.

Понякога е нужно да се изгубиш, за да откриеш себе си е мотото на книгата на Пауло Коелю „Изневяра“. Приятелите на Линда смятат, че е жена с късмет. Съпругът й финансист продължава да е влюбен в нея след десетгодишен брак. Линда има две прекрасни деца, работи в голям вестник в Женева, прекарва отпуските си на екзотични места и в очите на другите няма никакви проблеми. Но едно интервю с известен писател променя всичко. „Нямам ни най-малък интерес да бъда щастлив – предизвикателно заявява той. – Предпочитам да живея със страст, което е опасно, защото никога не знаеш какво ще се случи в следващия момент.”

Тези думи карат Линда да се вгледа в живота си и да си даде сметка, че и липсва страстта, за която говори писателят. Но една случайна среща с бивш приятел запалва искра, която се разгаря и заплашва нейния подреден свят. Дори вечно правещата планове Линда не би могла да предвиди до какво ще доведе тази колкото неочаквана, толкова и опасна авантюра.

Според  книжарите трите най- продавани книги за месец август са :  Изневяра, автор Пауло  Коелю, издателство Обсидиан, Човек на име Уве, автор Фредерик Бакман, издателство Сиела и  Приказки колкото усмивка, автор Джани Родари, издателство Сиела.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови