За какво използва краставиците Лили Иванова

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Тази година Лили Иванова за пръв път в певческата си кариера ще участва в културното събитие "Аполония", което всяка година се провежда традиционно в Созопол. Изпълнителката подготвя изненада за феновете си.

Тя ще се появи с нова визия на фестивала. За целта Лили Иванова вече се е подложила на строга диета, което не само ще извае тялото й, но и ще я подмлади.

Изпълнителката на "Ветрове"се храни от няколко седмици единствено с краставици и плодове. Тя е изключила всичко друго от диетата, която пази от години. Лили Иванова прочела, че краставиците не само вталяват,но и опъват кожата. „Прочела е, че краставиците овлажняват най-добре кожата и така махат бръчките. Поръчва да й се купуват специални от Холандия, които са се произвеждат в био ферми и не съдържат никакви химикали”, обясняват подчинените на примата.  За целта примата използвала само био краставици, които й се доставят директно от Холандия и при отглеждането им не са използвани химикали и пестициди.

Лили Иванова прави още една процедура всеки ден, резултатът от която е поразителен. Тя слага върху кожата на лицето и тялото си обелки от краставици, които не само избистрят тена, но и опъват бръчките. Този ритуал спазва и актрисата Ева Лонгория, която има перфектна кожа. Може би Лили Иванова е решила да последва примера й.

Лили Иванова ще се появи още по-слаба на концертите от втория лъч на турнето си и за изявата си на „Аполония”, издават от екипа й. Певицата си е поставила за цел да блесне в отлична форма за първото участие в кариерата си на фестивала на изкуствата, където я гледа цялото родно арт съсловие. 

 

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови