Стивън Сегал стана руснак

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

След като миналата година по това време американският екшън герой стана рекламно лице на руска оръжейна фирма, сега му се прииска да стане руснак.Холивудският актьор и певец Стивън Сегал заяви „Аз съм руснак“ на концерт в Крим.

След като пя блусове на шоу в Севастопол, Сегал посочи, че баба му и дядо му са били от Владивосток и Санкт Петербург.

Това можеше да се види в репортаж, излъчен по руската държавна телевизия, уточнява ДПА. На сцената, на която Сегал и неговата група изнесоха концерта си, имаше знаме на проруските сепаратисти в Украйна, посочва Франс прес. 

Актьорът заявил, че пристигнал в Крим, ръководен от тезата, че музиката обединява хората, съобщи агенция РИА „Новости“. Сегал обаче беше изключен от блус фестивал в Естония това лято заради подкрепата му на анексирането на Крим от Русия, отбеляза АФП. 

В интервю през март за руски вестник Сегал бе заявил, че според него желанието на президента Владимир Путин да защити руснаците, които живеят в Крим, е съвсем основателно. 

Сегал, известен предимно с ролите си на екшън герой, който най-добре умее да чупи кости, и Путин, който поддържа имидж на силен мъж, са приятели от дълго времеи редовно се срещат, беше заявил говорителят на руския президент Дмитрий Песков миналата година по случай посещение на Сегал в Москва.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови