Стивън Сегал става моден корифей

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Стивън Сегал цъфна с лилава сатенена риза и шарено шалче с моден възел в компанията на президента Петър Стоянов. Бившият държавен глава и още по-бивш бракоразводен адвокат е неприлично сериозен с деловия си костюм и синя риза.

Екшън звездата изглежда нелепо с модните си хрумки,които биха втрещили многобройните му български фенове.

Има няколко въпроса,които вълнуват публиката, когато някоя знаменитост се задържи за по-дълго в нашите ширини, или реши да се установи завинаги в страната ни. Единият е,защото всички застаряващи звезди от шоубизнеса се заселват у нас и другият въпрос е, защо не се занимават с това от което разбират,ами се втурват да показват на местните туземци колко всестранно са развити и как ще помогнат на българите да се оправят.

Христоматиен пример за това е Джон Лоутън,който се преквалифицира от звезда на Юрая Хийп в патерица на Валери Симеонов. Джон Лоутън се изживяваше дълго време като телевизионен гид и единствен рекламист на страната ни  в Англия,докато всички общини си платиха на ментора му за по един патриотичен филм. Сега звездата,която от години избягва да излиза на сцена,се забърка в политическия проект на собственика на СКАТ и се вживява на по-голям патриот и от ментора си.

Другата застаряваща звезда, която се настани на родния небосклон е Стивън Сегал,който също ще рекламира страната ни,но този път в Азия. Но като за начало рекламира туристическия комплекс на братя Диневи, за да си заслужи летния престой. И екшън звездата прояви допълнително талант- свири на рок концерт. Нищо чудно айкидиста да е  сред бизнес проектите на неговите домакини във връзка с наближаващите парламентарни избори. Не като патриот,защото ролята е заета, а като най- обикновен рекламен трик.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови