Шикерова ще ражда в караваната, върна се след потопа

Насред морските вълни е на път да роди второто си дете водещата на Би Ти Ви Генка Шикерова. Въпреки че терминът й е след дни и че потопът удави къмпинг Градина два пъти, тв звездата се върна в караваната и чака бебето си там.

 

Мъжът на водещата Неделчо обаче си е в София, тъй като се налага да върти от близо бизнеса си и успява да отскочи до морето само през уикенда. Той бил в ужас, че ако Генка тръгне да ражда предварително или пък през седмицата, няма кой  да я закара до най-близката болница в Бургас.

Сега Шикерова разчитала на единствения мъж в морската им компания – Сотир на Лора Крумова, да се погрижи за нея, в случай че се наложи. Затова инструкторът по сърф не смеел да се отдалечава много от къмпинга и бил в готовност за раждането. Той вече има опит, тъй като през септември любимата му Лора го дари със син – Явор, който летува с известните си родители на плажа. Именно Крумова и половинката й давали сили на Генка, че няма от какво да се плаши и дори да тръгне да ражда на морето, ще се погрижат за всичко.

„Те са си от години една щура компания. Миналата година и Лора вършееше бременна по плажа до последно преди раждането. Сега не ги стресна дори потопът, който мина и през Градина, дивят се колеги на тв звездите.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови