Салма Хайек се присмива на кльощавите

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Звездата от хитовете „Десперадо”, „Фрида”, „Този див, див Запад” и много други ще остане цяло лято в България за снимките на  новия американски филм "The Septembers of Shiraz",където играе една от главните роли. 

 

“Знам, че хората винаги са смятали, че съм красива. Но аз никога не съм се опитвала да бъда толкова хубава, колкото е възможно”, казва актрисата пред списание In Style. Актрисата обяснява, че е можела да прави много повече упражнения, да не яде десерти, да не пие... Но бунтарската й натура никога

не е поставяла красотата на първо място.

Тя съветва жените да не изпадат в крайности: “Трябва да приемете себе си и да се обичате. Да направите най-доброто от това, което имате.”

Смуглата красавица, която е висока само 157 см, но това не й пречи да е в редицата на секссимволите, призовава дамите да се поддържат, но да приемат всичко с чувство за хумор и да не са прекалено строги със себе си. В този ред да отбележим и факта, че преди две години звездата се нареди на трето място в класация на най-красивите позакръглени известни жени, изготвена от френския вестник „Фигаро”. Преди нея бяха Мила Кунис и Лейди Гага, които за 2012-а са ударили кантара с повечко килограми. Хайек обаче не се притеснява от фигурата си и не крие, че блажи, докато се присмива на онези, които не си спомнят кога за последно са хапнали пържоли. „Аз не съм кльощава жена.Имам си своите извивки и съм щастлива с тях през цялото време”, уточнява в друго интервю тя и казва, че като повечето жени и тя си има своите слабости и по отношение на някои храни. „Обичам храната във Франция, обичам червеното вино и това е проблем за поддържането на моята форма”, издава чревоугодника в себе си актрисата. Все пак следи и формата си: “Трябва да се мерите всеки ден на кантара и трябва да имате килограми, които да ви алармират, че ви е време за диета. Когато стигнете до тези килограми, трябва да дадете заден ход на чревоугодничеството. Аз не съм много издръжлива при физически упражнения, но гледам да съм активна в живота”, обяснява холивудската дива.

Въпреки че не е с перфектни мерки, Салма с лекота успя да отмъкне френския милиардер Франсоа-Анри Пино от ръцете на супермодела Линда Еванджелиста. Бизнесменът е президент и генерален директор на холдинга “Пино-Прентан-Редут”, който притежава луксозни марки като Gucci, Yves Saint Laurent и Balenciaga. Той печели по около 4 милиона годишно. Хайек и Пино дори узакониха любовта си цели два пъти. 

Макар да е омъжена за милиардер, Хайек не пропуска да отбележи, че обича да бъде финансово независима. Актрисата твърди, че никога не се е блазнила от огромното състояние на Франсоа-Анри Пино и не разчита на парите му, въпреки че понякога се налага да й удари едно рамо.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови