Композитори пиявици искат 3 млн. лв. от Филип Киркоров

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 „Песните на Тончо Русев ме направиха, правят ме и ще ме правят известен- споделя преди шоуспектакъла си в Бургас на 28 юни Филип Киркоров.

 

“Той е еднственият композитор, чиито песни съм пял на всички мои концерти.Неговите мелодии са 70% от моя успех“- признава кралят на руската поп музика и с признателност и уважение говори за други двама български композитори- Александър Йосифов,автор на една от първите му песни,както и за Зорница Попова.

 Има и още една категория български композитори, които Киркоров нарича пиявици. С огорчение и известна доза презрение мегазвездата говори за Стефан Диомов, Александър Бразицов и Найден Андреев, които го атакували в гримьорната след като станал известен, за да им пее песните.“Те не успяха и се озлобиха доста.Опитват се да искат това, което не заслужават,което не им се полага- убеден е Филип Киркоров. 

Преди 2 години няколко български композитора,сред които и  бургаският композитор Стефан Диомов, завеждат дело срещу певеца, защото той отказва да им плати 3 милиона лева, затова ,че е изпълнявал през годините техни песни.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови