Калин Врачански яхна Harley-Davidson

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На официалното откриване на представителството на Harley-Davidson в България се събраха десетки фенове на марката, които отпразнуваха идването на й у нас със специално организиран тест-драйв на последните 23 модела мотори от 2014 година.

 

Сред поклонниците на марката бяха и някои известни лица от театралната сцена и малкия екран. Актьорът Калин Врачански, който е известен с увлечението си по мощните машини на Harley-Davidson, не пропусна възможността да яхне последния модел Fat Bob и да го пришпори редом до Красимир Тодоров от D2, който заедно с Деян Каменов преустановиха репетициите си като подгряваща група на „Aerosmith” за концерта им утре в София, за да се присъединят към събитието. 

Част от вълнуващото приключение на Harley-Davidson станаха и много други родни звезди, като актрисата Деси Морале и талисманите на националните отбори по футбол, баскетбол и волейбол – Тереза Райокова, Александра Богданска и Виктория Колева, които макар и все още да не умеят да управляват мотор, се оказа, че носят рокаджийска душа и не пропуснаха да се качат на Harley, макар и като пътници.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови