Бургас избухва в цветове

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Фестивал на цветовете гостува на Sea Garden Festival в Бургас. На 9-ти август градът ще бъде по-цветен от всякога. Атрактивното шоу от хубава музика и цветно настроение ще продължи в рамките на един ден.

 

„Холи“ - Фестивалът на цветовете, е популярна индийска традиция, обединяваща хората в името на пролетта, любовта, свободата и победата на доброто над злото. „Холи“ е фестивал, с който Индия отбeлязва настъпването на пролетта, толерантността, равенството и любовта между хората. В Индия традицията се чества всяка година, като млади и стари, независимо от техния пол и положение в обществото, излизат заедно по улиците и парковете на Индия, като разпръскват във въздуха и един върху друг цветен прах и вода, пеят, танцуват и се забавляват в името на новото начало.

В България Фестивал на цветовете се проведе за пръв път в София на 21 юни 2014 г. на Стадион „Академик” и привлече аудитория от близо 3 000 души. След стотици запитвания на фенове на фестивала, заразени от позитивизма на „Холи”, Бургас ще е вторият град в България, който ще посрещне цветната експлозия и ще потопи присъстващите в море от цветове, музика, танци и любов. Сцената на Фестивал на цветовете на Sea Garden Festival ще отвори врати в 14:00 ч., като на всеки кръгъл час до 22:00 ч, феновете ще могат да се включат в масовите цветни експлозии. Торбичките с цветен прах ще се продават на самото събитие. Самите боички са безвредни и са разработени на основата на талк, царевично и оризово брашно и багрила. Много лесно се отмиват и са безопасни за кожата. Освен цветната експлозия през деня, сутринта на 9-ти август в Бургас ще има и цветно 5 км бягане.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови