Вижте колко бира ще се изпие на Каварна рок фест 2014

Това са кеговете с бира, предвидени за тазгодишното издание на Каварна рок фес, който е в рамките на два дни 28 и 29 юни. Въпреки впечатляващите количества феновете вече се съмняват дали ще стигне.

 

Деветото издание на Kavarna Rock ще превърне градчето в едно от най-шумните и рокаджийски места на Балканите. 

Култовата група Europe, която ще бъде хедлайнер в събота, 28-и юни. Шведските рокаджии познати не само с колосалните си хитове, но и с факта, че остават в крачка със съвременното звучене, участвайки като хедлайнер на някои от най-големите фестивали, ще посетят България след Великобританското си турне заедно с Foreigner през пролетта. 

По желание на феновете HELLOWEEN (които бяха част от първото издание на фестивала) ще се завърнат в Каварна, като хедлайнер в неделя, 29-ти юни. Участието във фестивали от ранга на Wacken, Bang your head, Masters of Rock, заедно с предварително изкупените билети за шоута по цял свят, гарантират почетно място на Helloween в историята на метъл музиката.        

Sabaton, които безспорно стават все по-успешни и известни за европейската метъл сцена и легендарната рок пауър банда Krokus ще се появят малко преди хедлайнерите.

Мелодичните швейцарци Gotthard, класическата хеви рок банда Pretty Maids, легендарният бивш китарист на Scorpions – Jon Uli Roth и основателят на Masterplan – Jorn Lande с едноименната норвежка група Jorn, гарантират невероятна програма за тазгодишния фестивал.  

Добавете коментар


Защитен код
Обнови