Лили Иванова пропушва заради Марлен Дитрих

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Примата на българската естрада Лили Иванова е изправена пред сериозна дилема.Тя ще се въплъти в образа на неотразимата Марлен Дитрих,която  е известна като страстна пушачка. Лили Иванова не само не пуши, но и мрази цигарения дим,което я изправя пред сериозни изпитания,

като се има предвид каква професионалистка е и колко държи на перфекционизма  в своята работа.

"Беше ми трудно да убедя Лили Иванова да се снима като Марлен Дитрих. Не само защото не й е по вкуса да влиза в кожата на друг човек, а и защото не обича да се афишира по никакъв начин. Един час преди тя да дойде в кабинета ми, в Съюза на артистите не пуших в стаята, защото знам, че тя мрази. В крайна сметка обаче всичко свърши добре, тя дори предложи да направи миниконцерт на търга, на който ще бъде предложена нейната фотография". Това разказа Христо Мутафчиев в "Усещане за жена" по ТВ7.

Преговорите с Лили са по повод инициативата "Да оставим следи", в която известни български спортисти, музиканти, актьори влизат в ролята на световни кинообрази.

Следващият търг със снимките на звездите ще е на 2 юни в "Царско село" в София. Събраните пари от шоуто ще отидат за закупуване на нов кувьоз за карловската болница. "Правим го, защото държавата напълно е абдикирала от грижата за здравето на народа, както психическото така и физическото", заяви Мутафчиев в студиото на Катето Евро. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови