Хостеси вдигат рейтинга по морето

Престижни вериги и 5-звездни хотели по морето  се надпреварват в търсенето на хостеси за новия летен сезон 2014. Хубаво момиче да чака гостите със сияйна усмивка, да излъчва чар и интелигентност, да упътва туристите до исканото точно място е това, което висшият пилотаж в бранша държи да има при обслужване.

Задължителното условие е владеенето на три езика - английски, руски и немски. Заплатите не са високи - 600-650 лева, но бакшиши падат задължително. Това стана ясно на проведената в сряда най-голяма студентска борса на Колежа по туризъм с участието на 25 водещи фирми и представители на туризма по цялото Българско Черноморие. На нея се наемат най-много студенти за работа през идващия сезон. Сред най-търсения помощен персонал за лято 2014 си остават сервитьори, рецепционисти, работници в кухнята, портиери.

Бутикови ресторанти по Южното Черноморие дават по 4 бона за главни готвачи, усвоили тайните на средиземноморската и на руската кухня. Шефове на луксозни заведения издирват гурме майсторите още отсега, за да си гарантират ВИП клиентела за лятото.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови