Румен Петков: До 20 дни купувачите на гласове ще са си свършили работата

Зам.-председателят на АБВ Румен Петков се срещна със съпартийци и симпатизанти в Царево.

Политикът говори за ситуацията преди местните избори, които ще се проведат на 25 октомври т.г.

„Ще проведа среща с вътрешния министър и и главния секретар на МВР за предприемане на мерки срещу купуването на гласове. Ако се забавим 20-ина дни, няма да има с кого да работим. Купувачи и продавачи ще са си свършили работата“, коментира Петков.

Зам.-председателят на АБВ заяви, че регионът е много важен за партията.

„Последните 15-ина години се наложиха много негативни практики като например Общият устройствен план“, уточни Петков. Според него липсва ефективно второ ниво на самоуправление, а грубият административен и политически натиск вземат връх над интересите на обществото.

АБВ няма да подкрепи кандидатът на БСП в Царево – Петко Арнаудов, който до 2011 г. има 3 мандата като кмет на морската община. „Арнаудов е част от избора на сега действащия кмет Той не е алтернатива“, заяви Румен Петков.

Кандидатурата на АБВ ще стане ясна до седмица. За нея усилено се спряга бившият зам.-кмет по строителството Станислав Добрев, който хвърли оставка през януари т.г.

За кмет на село Бродилово, което за пръв път ще избира, а няма да получи назначен, ще бъде издигнат Тодор Диков, стана ясно днес.

ОЧАКВАЙТЕ ИНТЕРВЮ С РУМЕН ПЕТКОВ!

 

Автор Ирина Генова

 

Снимки

Горе - Отдясно наляво - Румен Петков, Драгомир Попов, кандидатът за кмет на Бродилово Тодор Диков

Долу - Срещата в офиса на АБВ в Царево

Добавете коментар


Защитен код
Обнови