7-годишната Алекс е мъртва,арестувани са три жени

Седемгодишното момиченце Александра Тодорова, което беше отвлечено вчера, е намерено мъртво. Алекс бе издирвана цял ден от полиция, граждани и цяло Поморие. Тялото на детето е открито преди около 2 часа, като патоанатом е потвърдил смъртта. Бащата на Александра е разпознал телцето. Бащата Веселин Тодоров-Германеца е известен лихвар в Поморие, който е раздавал кредити на много хора в региона. Днес по -рано беше претърсен  хотела не местния предприемач Веселин Тошев, като беше задържана и съпругата му Северина. Преди малко стана ясно, че трупът е открит в таванско помещение над апартамента на семейство Тодорови.

Атанаска Георгиева е обвинена за убийството на малката Александра от Поморие. Именно тя е жената зад инициалите А.Г., които  МВР оповести.

След като майка и дъщеря Светла и Северина Димитрови бяха прибрани от полицията и впоследствие – освободени, в ареста е тяхната приятелка и съгражданка от Златоград Атанаска. Във Фейсбук тя даже е отбелязала, че Северина й е сестра, но дали това е реално кръвно роднинство, още не е ясно. 

Атанаска също живее в Поморие, където се е преместила през юни 2013 година. По непотвърдена информация, Георгиева също е работила в семейния хотел на Веселин Тошев – „Лагун”, където дружката й Северина е започнала като общ работник през 2006 и се е издигнала до шефска половинка с днешна дата. 

Атанаска е разделена с мъжа си. Арестуваната за убийството на 7-годишната Александра има двама сина.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови