Avon мами българските дистрибутори

Подразделението на американската компания Avon в България изненада неприятно представителите (дистрибуторите) си, като ги залъга с кампания за продажба на парфюм. 

Недоволни дистрибутори сигнализират, че са били измамени от компанията с последната ѝ кампания. Причината - обещан таблет Lenovo, ако съберат в поръчката си 25 парфюма. 

В мотивационната кампания на Avon за дистрибуторите, работещи по третия каталог от началото на годината, се посочва, че тези, които успеят да продадат два парфюма, чиято стойност е 25,90 лв., ще получат отстъпка от 35% от стойността им. 

Тези, които продадат четири парфюма, ще получат 50% отстъпка от стойността им, а тези, които продадат 25 парфюма, ще получат като подарък таблет Lenovo Idea Tab A 1000. 

Кампанията по продажбата на парфюмите е толкова силна, че само за броени дни са продадени близо 40 хил. парфюма. Това означава, че тези, които трябва да получат наградата са близо 1600 души, информира Econ.bg. 

Оказва се, обаче, че от козметичната компания не разполагат с достатъчно бройки таблети, които да раздадат на усърдните си дистрибутори и им съобщават, че таблетите са изчерпани.  

Това от своя страна води до вълна от негодувание сред работещите по продажбите на продуктите, тъй като не е спазено обещанието за награда с въпросния таблет.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови