Кметът на Несебър: Не сме некомпетентни и безкултурни печалбари

Николай Димитров ще се кандидатира като независим на местните избори

Кметът на община Несебър Николай Димитров обяви в писмо до медиите, че ще се кандидатира като независим на местните изори през октомври.

Ето и цялото му изявление без редакторска намеса:

Предизборната кампания още не е започнала официално и затова се въздържах да отговарям на нападки, с които претенденти за управници на нашата община опитват да ме компрометират без да си дават сметка, че с егоистично тендециозните си изказвания накърняват доброто име на всички живеещи и работещи тук. Публикации и коментари представят нашата общност като сбор от некомпетентни, малознаещи и безкултурни печелбари, които не виждат по-далече от носа си и нямат собствено мнение нито за местната нито за националната политика (да не споменаваме международното положение!).

Обръщам се към всички заинтересовани: Аз се кандидатирам за кмет на Община Несебър като независим! Мотивите ми за това още от първия мандат винаги са били едни и същи – моите съграждани да ме оценят независимо от партийните си принадлежност и симпатии. И на тези избори искам жителите на общината да могат независимо от партийни централи, независимо от партийни съглашения, независимо от партийни лидери да направят своята собствена оценка за работата ми. Искам личната им преценка да е независима от подкрепата, която получавам или не от партии и коалиции. Искам жителите на община Несебър да са независими.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови