Христо Янев: Искам да представим на туристите в Обзор не само море, а и планина

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Интервю с Христо Янев, кмет на Обзор

 

Какви средства от бюджета на община Несебър са предвидени за град Обзор?

Още не е обсъден този въпрос. Ние сме направили своите предложения, но допълнителна яснота ще имаме в средата на януари месец следващата година.

Какви строителни обекти ще бъдат реализирани през 2015 година в града?

Следващата година имаме много работа. Стартира изграждането на 4 етажен културен център, който до края на юни трябва да бъде завършен, работим върху изграждането на еко-пътека до местността Козяк, тя трябва да е готова до февруари. С новия бюджет ще направим подмяна на канализацията на две улици в града, мини футболни игрища и парк.

Какви приоритети сте си поставили като кмет на туристически град за следващата година?

Много искам да успеем да представим на туристите не само хубавото ни море, а и планината. Имаме местности, които искаме да развием като туристическа дестинация, защото си заслужават да бъдат видени, такива са крепостта Козяк до която правим еко-пътека и минералните извори.

Също така ще заложим на зелените площи и на мини  игрищата, защото на този етап децата нямат много алтернативи като място за спорт.

Възнамерявате ли да се кандидатирате за нов кметски мандат?

Предполагам, че бих. Харесвам си работата, дори мога да кажа, че работя с много голямо удоволствие.

Каква коледна програма очаква жителите на Обзор?

Коледната програма ще бъде богата. Имаме Коледен базар с благотворителна кауза, в който много деца намериха поле за изява, а в същото време се учат и да помагат. Предстоят концерти, театрални постановки и най-вече веселата новогодишна нощ на площада.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови