Несебър рекордьор в Европа

„До сега община Несебър е участвала в над 100 туристически борси и международни изложения, което ни дава самочувствие не само да затвърдим завоюваните позиции, но и да представим продукта Несебър на нови пазари“- заяви зам. кмета на община Несебър Лазар Япаджиев.

 На четири борси ще участва през 2014 година община Несебър, като нейното предимство е в уникалността на туристическия продукт, с който се рекламира. Участието й в най- големите и престижни туристически изложения в Европа ще бъдат допълнени с агресивна реклама и на руския пазар. Предимството на града на ЮНЕСКО  е в две направления- многообразен и иновативен туристически продукт, който включва близо 20 вида туризъм и туристически атракции, както и възможностите, които предоставя най- новият европейски проект, който община Несебър изпълнява- за маркетинг и реклама на възможностите на  града. В рамките на този проект Несебър ще изнесе рекламата и на още две общини.

„Несебър се наложи като водеща туристическа дестинация,защото всяка година успява да предложи на своите гости нови и интересни туристически продукти“- заяви още зам.кмета Япаджиев .

Добавете коментар


Защитен код
Обнови