3 пожара унищожиха къщи в сунгурларско

На 1 април около 17.00 ч. в Районно управление - Сунгурларе е получено съобщение за пожар в частна къща в с. Чубра, собственост на 72-годишна жена.

Установено е, че пожара възникнал по неустановени към момента причини в близост до комина на къщата. Вследствие на инцидента изгоряла цялата къща, както и постройки около нея. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Сунгурларе. 

На 1 април около 18.20 ч. в Районно управление - Сунгурларе е получено съобщение за пожар в частна къща в с. Грозден, собственост на 39-годишна жена.

Установено е, че инцидента е предизвикан от самозапалил се комин на къщата, отоплявана от печка на твърдо гориво. Огънят е потушен от собственичката и нейни съседи. Местопроизшествието е посетено от един противопожарен екип от РСПАБ - Карнобат. 

На 3 април около 11.20 ч. в Районно управление - Сунгурларе е получено съобщение за пожар в частна къща в с. Чубра, собственост на 61-годишен мъж от селото. Установено е, че пожара възникнал вследствие късо съединени в старата ел. инсталация на къщата. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Работата по случая продължава.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови