Царево без заместник кмет

От днес община Царево ще си търси нов заместник кмет.

Причината за подновяване на кадрите е оставката на зам.-кмета инж. Станислав Добрев. Мотивите за напускане поста на зам. кмет са лични, обясниха за Burgasdream.com от пресцентъра на общината. Слуховете за конфликт между инж. Георги Лапчев и неговия заместник бяха категорично отхвърлени, както и бъдеща кандидатура за кмет на Царево. 

Станислав Добрев, който година и осем месеца заема този пост сега предпочита да се отдаде на семейството си, а в професионален план той ще практикува консултанска дейност в сферата на строителството.

Като част от екипа на община Царево инж. Добрев реализира поредица от важни проекти в града. Един от най-важните проекти е изграждането на воден цикъл в Царево и Ахтопол.

Община Царево за втори път се оказва без зам.-кмет. Лапчев започна първия си мандат заедно с Васил Каридков. Той бе част от екипа на общинската администрация близо две години, след което напусна, за да се върне към частния си бизнес. Мястото му бе заето от сегашния заместник-кмет Станислав Добрев.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови