Поморие участва в най-мащабния туристически форум в света

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

За трета поредна година поморийският щанд събра посетители от цял свят

на туристическото изложение  ITB Берлин, което се проведе в дните от 4-ти до 8-ми март 2015 г. в немската столица. Това е най-мащабният туристически форум в света. Според водещи експерти ITB Берлин най-добре отразява основните тенденции в международния туризъм.

Министърът на туризма Николина Ангелкова за пореден път прояви интерес към поморийския щанд и го посети придружена от съветника си - посланик на България зад граница и световна легенда в ските – Марк Жирардели.

С атрактивни рекламни материали и презентации, хиляди посетители и професионалисти в областта на туризма, се запознаха с Поморие, природните и културно-историческите забележителности на региона.

 Община Поморие се представя за трети път на този значим форум, съгласно изискванията за осигуряване на устойчивост по Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG161РО001/3.2-02/2011/009 по ОПРР 2007-2013 г., по проект, „Развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина” по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г., съвместно с общините Айтос и Руен.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови