Фалира един от най- големите руски туроператори

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Руската туристическа компанията "Neva" обяви спиране на дейността си днес. Според туроператора, в момента  в чужбина са около 6300 туристи. 

 "Поради невъзможността да изпълни задълженията си към клиенти и туристи договори за продажба на туристически пакети ," фирма Нева " е принудена да обяви спиране на дейността си", - се посочва в съобщение на сайта на фирмата. 

Според "Bulletin входното стъпало" в чужбина  в момента има около 6300 туристи на "Нева". Повечето от тях  са в България, Гърция, Испания, Турция, Италия, Черна гора. Като цяло, клиентите на компанията са в 25 страни. В допълнение, компанията е продала около 60 билети за редовни полети в различни посоки, включително и Русия. В допълнение, екскурзии, изпълнявани в различни посоки с дати на заминаване до Нова година. 

Туристическата фирма"Нева" е една от най-големите в Русия и е регистрирала оборот  454 200 000 рубли. Туроператорът е уведомил застрахователя за невъзможност да изпълнява задълженията си. Поради това, туристите могат да подадат в застрахователна компания "Ascent" прилагането UK за обезщетение. Пълен списък на необходимите документи е публикуван на интернет страницата на "Нева".

Добавете коментар


Защитен код
Обнови