Цех с джакузи имал убиецът на банкерката

На публичен търг е изкаран цехът за преработка на билки на Любомир Симеонов, станал известен като убиец на банкерката

от Уникредит Булбанк Павлинка Йовчева.

Производствените помещения се намират в бившия стопански двор на село Черница, община Сунгурларе. Имотът е с площ 16 241 кв.м, като застроената площ е 1 500 кв.м. Сградата се състои от голям производствен цех, складове, стаи, два санитарни възела, единият от които с джакузи.

Началната цена, от която тръгва наддаването е 536 000 лв.

Цехът се продава с цялото оборудване - линия за рязане на билки "Heinen", 54 000 лв., машина за почистване и сортиране на диворастящи плодове Petkust - 720 лв., електричеки компресор-  900 лв., мелница за суха маса - 540 лв.и т.н.

Оглед на имота и оферти се подават от 28 март до 28 април, а предложенията се отварят на 29 април от 14.30 ч.

На 31 март Върховният касационен съд (ВКС) потвърди решението решението на Бургаския апелативен съд, с което Любомир Симеонов бе осъден на 20 години затвор за убийството на банкерката Павлинка Йовчева.

54-годишната Павлинка Йовчева бе застреляна до зеленчуков магазин на ул. "Поп Грую" около 8 часа сутринта на 23 септември 2013 г. в Бургас. Любомир Симеонов се предаде два часа по-късно в полицията в Сливен.

В средата на юни миналата година Бургаският окръжен съд го осъди на 20 години затвор. Тогава магистратите го признаха за виновен за предумишленото убийство на Павлинка Йовчева. Тя беше регионален директор на "Банкиране на дребно" в Уникредит Булбанк. 

Пред съда Симеонов разказа, че самият той е станал жертва на изнудване от страна на банкерката и негови колеги.

 

На снимката – Джакузито в цеха за преработка на билки в село Черница

Добавете коментар


Защитен код
Обнови