Непълнолетни нападнаха и ограбиха 80-годишна жена в Айтос

В резултат на полицейските действия на служители от районно управление - Айтос по отношение грабежа на дамска чанта, собственост на 80-годишна айтозлийка,

съдържаща лични документи, сумата от около 15 лв. и хартиен плик с 60 лв., осъществен около 16.50 ч на 10 март в района на ул. “Филип Кутев” в Айтос, са установени и задържани извършителите на деянието - това са трима непълнолетни младежи от Айтос /двама на 15 и един на 16 години/. 

По думите на възрастната жена, докато се прибирала към къщи, е нападната в гръб от тримата непълнолетни, които чрез издърпване отнели от ръката й дамската чанта, побягвайки в посока ул. “Станционна”. Около 18.00 ч чантата е открита празна от случайни граждани, захвърлена на ул. “Красна” 8 /предадена е на полицейските служители/. 

Своевременно е образувано досъдебно производство, като в резултат на голяма по обем оперативна работа е установена самоличността на извършителите на криминалното деяние. Тримата младежи направили пълни самопризнания. Задържани са за срок от едно денонощие. Работата по случая продължава.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови