Мутри в политиката и заплахи за убийство

Лидерът на "Атака” Волен Сидеров сложил в листата за Европарламента Слави Бинев, за да пребори той мутрата Бойко Борисов. "Сложих една мутра срещу друга мутра”, заяви  шефът на националистите в ефира на Нова телевизия. 

Гневните думи на атакиста бяха провокирани от изказване на Бинев, че Сидеров  може да подкрепи и турския премиер  Реджеп Таийп Ердоган. 

"Докато аз създавах партията, Бинев се въргаляше във фолк заведенията с курвите на маанета”, заяви още националистът.  Причината за яростния тон станаха твърденията, че Бинев и Валери Симеонов са създали патриотичната партия. 

Сидеров каза, че шефът на Националния фронт за спасение на България не е дал и една стотинка за "Атака”. След това видял, че политическата сила печели много поддръжници и видял, че има сметка от нея. 

Той обвини Симеонов, че подкрепя Ердоган. Националистът каза, че Цвета Караянчева от ГЕРБ, която ръкопляскала турския премиер, както и отцепника от ДПС Корман Исмаилов, който се снимал с него, били всеки ден в телевизия СКАТ. 

Сидеров каза, че ще съди Бинев, тъй като той го бил заплашил с убийство. 

Сидеров се закани, че ще свали правителството, ако до няколко месеца, не си върши работата. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови