Мезонет в Бургас е на 4-то място по лукс

Дали собствениците на луксозни имоти решиха да запазят активите си или купувачите решиха да инвестират в имот, след като видяха какво се случва в банковата сфера, е все още трудно да се каже.

Факт е, обаче че през последните месеци луксозни апартаменти, които седяха с месеци на пазара, намериха своите нови собственици, а агенциите за недвижими имоти отчетоха ръст в сегмента. 

Ето и 5-те най-интересни предложения:

1. София, жк  Иван Вазов  – 885 000 EUR 

Мезонетът е на три нива и е с разгъната застроена площ от 420 кв.м. Декоративната пластична керамика на Ставри Калинов допринася за неповторимата атмосфера и идентичност на имота. 

2. София, жк Изток  – 1 100 000 EUR 

Многостайният апартамент с разгъната застроена площ от 360 кв.м и се намира в сграда, построена през 2010 г. Имотът се намира на метри от Борисовата градина. 

3. Пловдив, център – 250 000 EUR

Многостайният апартамент се намира на втория етаж в сграда построена през 1985 г. в близост до Кукления театър на града. Стените са с камък травертин, вградена френска камина, италианска кухня с вградени уреди. 

4. Бургас, център – 875 000 EUR 

Мезонет на две нива с площ 250 кв.м. Намира се в тухлена сграда в близост до пешеходната зона на Бургас. Подовите настилки в дневната, коридора и стълбите са от италиански полиран естествен камък.

5. Варна, Морска градина – 695 000 EUR 

Мезонет на две нива с площ 382 кв.м. Има допълнително трето ниво с естествено озеленена панорамна тераса от 100 кв.м. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови