Предлагат ученици на трудова борса

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ръководството на ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас организира ежегодна трудова борса ,на която предлага своите възпитаници на работодатели от туристическия бранш.

 Трудовата борса за ученици от Професионалната гимназия по туризъм ще се проведе на 10. 04 (четвъртък) 2014 г. от 17:30 ч. в залата на р-т „Младост” (намира се в сградата на ПГТ). 

През годините на обучение учениците на ПГТ са получили специализирана подготовка на високо ниво, която ще им позволи да покажат високи резултати в трудовата си дейност –се казва в поканата от ръководството на гимназията. Нашето училище подготвя за трудовия пазар младежи със знания в областта на мениджмънта и обслужването за хотели и ресторанти, производството на хляб, сладкарски изделия, кулинарни изделия и напитки.Наши възпитаници нееднократно са завоювали призови места в национални и международни състезания по кулинарно изкуство- рекламират от гимназията своите ученици. 

ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров” осигурява възможност работодателите да се срещнат  лице в лице с потенциални кандидати и да представят  пред тях и техните родители своите предложения.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови