Елате на Street GIN & PROSECCO Festival в Бургас

Днес е началото на четиридневния Street GIN & PROSECCO Festival. От 10.08 /сряда/ до 13.08 /събота/ от 18:00-22:30 ч. на ул. „Александровска“ № 16 пред Bar Escobar бургазлии ще могат да опитат различни коктейли, да слушат изпълнения на живо и да танцуват.

Събитието ще се проведе на открито в специално обособено пространство с открити барове, а за доброто настроение ще се погрижат DJ Jovany и Калоян Николов – изпълнение с китара.

Събитието се провежда с подкрепата на общинската инициатива БулевАрт, която има за цел да обедини бизнеса и изкуството. Членове на инициативата се включват активно и работят за обогатяване на културния живот на града.

Hashtagpavilion също са подготвили богата програма, днес от 22:00 часа на лятната им сцена на ще се качи DJ WayVee - новоизгряваща звезда на лондонската клубна сцена, а утре от 21.00 часа там може да видите носителят на наградата за най-добър комедиант Димитър Иванов – Капитана и неговото шоу, с което заслужи тази награда „Беше ми 100лично“.

Програмата по БулевАрт за тази седмица продължава с латино танци на 11.08., четвъртък, от 20:00-22:30 часа в Bar Target на площад „Бургаска комуна“.

DJ Dani Slimр на 12.08., петък, ще се погрижи за доброто настроение на посетителите на Hashtagpavilion.

Музикални изпълнения на ODD CREW, на 13.08., събота, от 21:00 часа в Bar Target, на пл. „Бургаска комуна“.

Влади Ампов – Графа и музикантите му: Борислав Бояджиев (барабани), Сашо Обретенов (бас китара), Венцислав Тривонов (саксофон), на 13.08., събота, от 22:00 часа, лятна сцена на HASHTAGPAVILION.

Любими песни в изпълнение на „Бургазлийтълс“, на 13.08., събота, в събота от 19.00 часа на сцената на БулевАрт.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови