Вижте най-скъпата къща по Южното Черноморие

Имение в Свети Влас се продава за 2.5 млн.евро

Продава се уникално имение в Свети Влас на пет минути пеша до морето с възможности за бизнес и развлечения. Луксозната сграда е разположен върху площ от 5128 кв. м на малко възвишение над морския бряг.

Цената на имота е 2.5 млн.евро, което го прави най-скъпият по Южното Черноморие, сочи проучване на burgasdream.com. Къщата е 1000 кв.м, а стойността на квдрат излиза 2500 евро.

Външният закрит басейн е отопляем. Има кътове за отдих и разходка, беседки, овощна градина, зеленчукова градина и тревна площ с дървета и храсти, които се напояват от автоматична система, лозя, паркинг, оранжерия, жилищни сгради, сервизни помещения и гараж за четири автомобила.

На първия етаж има - механа с камина и винарна, спа с релакс зона и фитнес зала с солариум и голямо джакузи, финска сауна и турска баня, зимна градина, закрито помещение за барбекю - 50 кв. м с градински мебели, което се използва за зимуване на цитрусовите дървета- лимони, портокали, помещение за котел и резервоар за парно отопление. Къща обзаведена с оригинални мебели, предмети на изкуството, картини на прочути Български творци и ръчно шити гоблени.

Разпределението на втори етаж включва: киносалон, кабинет, перално помещение, три спални с отделни бани с тоалет и тераси с прекрасни изгледи.

В имението има къща за гости и обслужващ персонал с обща квадратура 190 кв. м. Състои се от 5 спални, всяка с прилежаща баня, 2 кухни. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови