НАП-Бургас разпродава на парче хотел Негреско в Елените

Бургаската агенция по приходите е обявила на публичен търг два апартамента от хотел Негреско във ваканционно селище Елените заради дългове на собствениците.

Първият от тях е 106.4 кв.м и се състои от дневна, две спални, баня, тоалетна и две тераси. Началната тръжна цена е 190 000 лв.

 Вторият е 61.8 кв.м и включва - дневна, спалня, баня/тоалетна и тераса. Наддаването стартира от 110 000 лв.

Огледът на вещите ще се извършва всеки присъствен ден от 28 октомври до 5 ноември от 10.00 ч. до 16.00 ч., на адрес:  в.с. Елените, хотел „Негреско”, ет. 4.

Разглеждането на офертите ще се извърши на 10.11.2015г. от 11.00 ч., в сградата на Териториална дирекция гр. Бургас Офис гр. Бургас,  ул.”Цар Петър”  №5Б ет.13 /търгова зала/.

Хотел Негреско се намира на 500 м от плажа. Комплексът съдържа над 10 ресторанта с традиционна и интернационална кухня, коктейл бар и нощен клуб, медицински център, детска градина и площадка два басейна, аквапарк, клуб по конна езда, тенис игрище, мини голф, фитнес и спа с индонезийски масаж, турска баня и сауна, амфитеатър, площадка за хеликоптер.

Годишната такса за поддръжка на комплекса е 8 евро (без ДДС) на квадратен метър. Тази такса включва поддръжка и почистване на общите части на сградата – фоайе, коридори, стълбища, покрив и зелените части, осветление на общите части, асансьори и охрана. Комплексът е в експлоатация от края на 2011 г.

Автор Ирина Генова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови