Накъде поема пазарът на недвижимите имоти в България

Въпросите, свързани с жилищния пазар в България, са много и в различни посоки. От това накъде ще поемат цените на жилищата през влиянието на геополитическите проблеми до демографската криза и нейното отражение върху сектора. 

Тези теми ще бъдат засегнати в деветата Национална конференция „Inspire to higher” под надслов „Новият план за действие на пазара на недвижими имоти“, организирана от Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ), на която Economic.bg е медиен партньор.

Събитието ще се проведе на 3 ноември 2023 г. от 9:30 ч. в конферентна зала „Черноморие“ на ICCB – Международен Конгресен център Бургас. Конференцията ще се проведе по случай официалния празник на професионалните брокери, който се отбелязва всяка година на 30 октомври.

Участие в конференцията ще вземат браншови организации, представители на държавни и местни институции, журналисти и медийни партньори.

Анализ

Анализът на жилищния пазар ще започне от далеч, като се засегнат първоначално макроикономическите теми и геополитическите промени. В разговорите ще бъдат поставени акценти и върху климата, кризите, демографията, лихвите, еврозоната и последствията и очакванията за бранша на недвижимите имоти.

Темата за това каква е перфектната визия на модерния град и модерния дом също ще бъде засегната в един от панелите. Експерти ще обсъдят теми, свързани с енергийната ефективност на имотите и как всичко се променя – от „тенденциите до пазарните стойности“, казват организаторите на конференцията.

Семинари

Втората половина на събитието ще бъде организирана под формата на семинари. Те ще са общо три на брой и ще са насочени към изкуствения интелект, влиянието на социалните мрежи и новите тенденции в сектора. 

Семинарите ще носят имената: „Правилата на играта – как да успяваме, когато е трудно и твърде конкурентно?“, „Настоящето бъдеще и добрият гост AI (изкуствен интелект) в живота и бизнеса“ и „Как да създаваме успешни видео презентации на имоти в YouTube?“

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти.

***

Вижте новите предложения от Дом Инфо ООД:

***

Тристаен апартамент, суперцентър

***

Двустаен апартамент, точно на Борисова градина

***

Двустаен апартамент, жк Братя Миладинови

***

За огледи тел. 0895 625 505

Дом Инфо