Комплекс от 42 сгради ще строят в Крайморие

Още един голям жилищен комплекс, предстои да бъде построен в Бургас, като ще бъде ситуиран в квартал „Крайморие“, съобщи economic.bg. 

Инвеститор е софийското дружество „Крайморие инвестмънт пропъртис“ ЕООД. Според инвестиционното предложение, входирано в РИОСВ-Бургас и подлежащо на ОВОС, комплексът ще е с площ от 44 454 кв.м, а повечето сгради ще са с „лице“ към морето.

Бъдещият комплекс

За момента проектът има само виза за проектиране, но не и разрешително за строеж. Първият етап предвижда изграждане на общо 42 жилищни единици, от които 33 ще са с „лице“ към морето. От тях 29 ще са еднофамилни и 4 многофамилни, с по 13 жилища във всяка единица.

Общо сградите ще са разделени на три вида – А, Б, В. Тези от тип А ще са самостоятелни къщи на два етажа без сутерен. Еднофамилните тип Б ще бъдат малко по-големи, тъй като ще разполагат с два надземни етажа, но и частично трети такъв, през който ще има достъп до покривна тераса. 

Сградите от тип В са многофамилни (блокове) и са разделени на 2, 3 или 4 секции, като всяка от тях представлява самостоятелно жилище с два надземни етажа, както и частично трети етаж за достъп до покривната тераса.

Бъдещият комплекс ще се намира в урбанизираната територия на кв. „Крайморие“, която все още обаче не е застроена и има изглед към Северния плаж на Крайморие.

***

Вижте новите предложения от Дом Инфо ООД:

***

Двустаен апартамент, точно на Борисова градина

***

БЕЗ КОМИСИОН. Двустаен апартамент, акт 15

***

БЕЗ КОМИСИОН. Тристаен апартамент, акт 15

***

Мезонет с морска панорама, акт 15

***

За огледи тел. 0895 625 505

Дом Инфо 

Защо купувачът трябва да има доверен брокер?