Sea Brothers откриха зимния мотосезон в Бургас /снимки/

Традицията продължава! Стотици мотори паркираха на площадното пространство пред Пантеона в Бургас, където мотоклуб Sea Brother за пореден път откриха зимния мотосезон.

Както винаги той е под надслов "Преброявяне на дивите зайци". Докато в цялата страна сезонът на рокерите е само един и той се открива през пролетта и закрива по това време, в Бургас всеки сезон е подходящ за мотоциклетите.

Откриването започна с водосвет на отец Серафим Димитров. Присъстваха представителин на мотоклубове от цялата страна.

Полиция охранява мероприятието, но не се налага намеса.

Мотоклуб Sea Brother, който е двигател на рокерския живот в Бургас е основан в края на 2006 г.

Основната идея е да се продължат традициите на мотоциклетизма в региона, да се популяризират и развият мотоциклетизма и мототуризма и да се промени отношението към обществото на мотористите. 

Sea Brother организират станалите вече традиционни откривания на летния и зимен мото сезон, честването на националния празник на България – 3-ти март, както и отбелязването на 1-ви юни – Международен ден на детето.

За жителите на града стана нормална гледка да видят преминаваща по улиците стройна колона от мотоциклети. Отдавна те разбраха, че МСС ”Морски братя” носи положителен заряд и клуба е обединение на хора с еднакви възгледи и интереси.

Текст и снимки: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови