Бургас избира най-красивата омъжена жена

 

Конкурсът Мисис Бургас 2022 г ще се проведе на 24-ти март, в навечерието на най- женския християнски празник - Благовещение.

Организаторите на конкурса отново ще предложат на жители и гости на морския град едно невероятно изживяване, едно истинско емоционално, красиво и пищно тържество на женската красота. Всички участнички, дръзнали да се впуснат в надпреварата за титлата Мисис Бургас 2022 г ще изпитат неповторими емоции и ще станат част от едно невероятно изживяване, казват организаторите на конкурса .

„Смятаме, че след близо три години тежки епидемиологични ристрикции, заради Ковид, хората заслужават да си отпуснат душите и да станат част от тази красива модна еуфория. Наясно сме, че и в момента ситуацията заради пандемията е тежка за всички ни, но живота е по- силен от всички пандемии, които са преминали и са познати на човечеството. 

Именно пораади тази причина, държим конкурсът Мисис Бургас 2022 г да се проведе в навечерието на Благовещение, християнския празник, който отбелязва зараждането на живота. Такава беше наложената преди години традиция. Ние не твърдим, непременно, че красотата ще спаси света, но твърдо вярваме, че в такива особени времена хората имат нужда от повече красота, от повече сплотеност, от много вяра, и от повече специални моменти.“- категорични са организаторите на конкурса.

Десетки кандидатки, до този момент, са заявили желание чрез страницата на Мисис Бургас, да се впуснат в надпреварата за короната. От днес стартира и официалния кастинг. Всички омъжени дами, желаещи да участват в надпревара за титлата все още могат да го направят, като се запишат за участие. 

Кандидатките могат да изпращат кратка информация за себе си, снимки - в цял ръст и в близък план, както и контакт за обратна връзка на страницата на конкурса във Фейсбук или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..  

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови