15 красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас 

Кандидатките за короната бяха избрани да участват в конкурса за красота след лична среща на финалния кастинг, който се проведе преди две седмици. Момичетата, които имаха желание да се впуснат в надпреварата за най-красива бургазлийка,

надхвърлиха очакванията на организаторите. Изборът за допускане до участие в конкурса,тази година,беше изключително труден - споделят от организацията на Кралица на Бургас. Избрани са петнадесет красавици,на възраст от 16 до 21 години, които ще се борят за титлата тази година. 

Сред участничките, преобладават възпитанички на езиковите гимназии в Бургас. Сред претендентките има и възпитаничка на Математическата гимназия в морския град, от техникума по туризъм и строителния техникум. Студентка от Софийски университет и художник са сред участничките в конкурса. 

Претендентките за титлата са с идеалните мерки за професионални модели, което е предимство при участието им в предстоящия конкурс за красота и дава добра възможност за професионална реализация като фотомодели.

Конкурсът за красота Кралица на Бургас 2022 г ще се проведе на 11-ти юни от 20.00 ч в Летен театър- Бургас. Входът е свободен! Поканени са всички жители и гости на морския град, които искат да станат част от избора на най-красива бургазлийка. Публиката в летния театър ще избере момичето, което ще бъде удостоено с титлата „Лице на публиката“. Конкурсът ще премине в три тура, като в първи тур претендентките ще дефилират с дизайнерски тениски и дънки, като акцент в облеклото им ще бъдат аксесоарите, осигурени от известния български дизайнер Стоян Радичев. 

Във втори тур момичетата ще се представят в модерни бански костюми на бургаската фирма "NUXTA, а третия, финален тур, ще бъдат облечени в балните рокли отново на Радичев.

От организацията на конкурса канят всички бургазлии и гости на града на 11-ти юни в Летен театър-Бургас заедно да изберем новата Кралица на Бургас.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови